Saltele Ortopedice.Cum alegeţi salteaua cea mai potrivită?

Scris de editor on . Posted in Blog Saltele Ortopedice

Toţi au nevoie de un somn odihnitor. Este vital să dormim şi să ne odihnim bine pentru ca somnul să îşi poată îndeplini funcţia sa de regenerare. 

 

Recomandat este să nu alegeţii prima saltea pe care o găsiţi, ci să fiţi atenţi la anumite criterii atunci cînd doriţi să achiziţionaţi o saltea de pat.

Atunci cînd achiziţionaţi o nouă saltea ortopedică trebuie să aveţi în vedere faptul că de calitatea acesteia depinde modul în care vă odihniţi. În consecinţă, va fi influenţată şi sănătatea dvs. în anii care urmează. De aceea este important să alegeţi un specialist în produse destinate somnului care vă oferă consiliere în alegerea celei mai potrivite saltele, dar şi garanţie.

Ce trebuie să luaţi în vedere aunci cînd alegeţi salteaua ortopedică: nevoile dvs. specifice, dacă dormiţi singur sau cu partener, diferenţa de înălţime şi greutate dintre dvs. şi partener, dacă sunteţi o  persoană calduroasă sau dimpotrivă una friguroasă, dacă suferiţi de diverse alergii.

Saltele ortopedice.md  recomandă ca lungimea saltelei să fie cu 15-20 cm mai mult decît înălţimea dvs. Lăţimea saltelei trebuie să fie de minim 90 cm pentru o persoană şi minim 160 cm pentru 2 persoane.

În ceea ce priveşte greutatea pentru persoane de pana la 90 kg, orice tehnologie de saltele de pat este bună şi acceptabilă. Pentru persoanele care depăşesc această greutate, recomandarea noastră este să folosească o saltea ce oferă o foarte bună susţinere pentru spate şi un foarte bun matlaseu aşa cum sunt Saltelele de la www.SalteleOrtopedice.md

 

Află Prețul Saltelei tale

Email:
Telefon:
Dimensiune saltea:
Întrebare antispam: Scrieți mai jos răspuns la suma de 1+2 = ?
  • Logo 01
  • Logo 02
  • Logo 03
  • Logo 04
  • Logo 05
  • Logo 06
  • Logo 07
  • Logo 08

Saltele Ortopedice în Moldova. Producător autohton de saltele ortopedice în Moldova. MATCO® - Toate drepturile rezervate  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Powered by SEO MOLDOVA